pátek 13. listopadu 2020

Informace

Níže jsou uvedeny reálie New Edenu, alespoň jejich část tedy, které jsme rozdělili na dvě základní skupiny – ty povinné a ty nepovinné.

U těch prvního typu po vás rozhodně nechceme, abyste si je zapamatovali s očekáváním jakéhosi testu, slouží pouze pro orientaci a k lepšímu pochopení našeho světa, dávají vám základní znalosti a pár detailů k tomu, jež vám postavy a hry dokáží mnohdy okořenit a lépe zasadit – připomínáme, že tyto reálie zpaměti znát nemusíte, slouží vám při sepisování postavy a hraní jako reference.

Nepovinné reálie je všechno navíc, tyto články se vašich postav týkat nemusí, avšak mnohdy také ano, tudíž zde také doporučujeme zběžné přečtení (byť uvítáme i to důkladné, udělá nám to radost), rozšiřují vám mimoto obzory a díky nim městu New Edenu porozumíte mnohem lépe.

Jsme dále otevřeni k otázkám jakéhokoliv typu, jejichž odpovědi jsme ochotni vsadit i do již existujících článků, popřípadě sepsat nové. A jelikož jde o společnou tvorbu, můžete rovnou přispět sami, ať už novými reáliemi, či grafickou tvorbou – stačí nám pouze napsat.

<<povinné>>

<<nepovinné>>

Žádné komentáře:

Okomentovat